Tempat-tempat menarik dibandaraya Kuching, Sarawak

Tempat Menarik di Kuching

Khamis, 16 April 2009

Kilang Kek Lapis SarawakTerdapat beberapa pengusaha Kek Lapis kat Kampong Boyan ni. Kilang Pengusaha Kek Lapis hanya 20 minit perjalanan menggunakan kenderaan darat. Anda juga boleh ke sini menggunakan sampan dengan menyeberangi Sungai Sarawak.Kat kilang ni ada aircond lagi untuk keselesaan kita memilih. Anda pastinya akan terkejut besar bila tengok deretan kek yang berpuluh jenis tersusun nuntuk anda pilih. Selain terkejut, anda juga mungkin blur sekejap sebab anda keliru untuk pilih kek apa yang patut anda rasa. Jangan khuathir.. kerusi disediakan untuk anda menikmati sampel kek..

Ingat! jangan gelojoh.. takde air.. nanti tercekik.. haa haa haa.


Anda akan diberikan layanan istimewa oleh pengusaha kilang dari segi nasihat dan tunjuk ajar mengenai kek. Pastinya pengunjung akan terpegun melihat deretan susunan kek yang menanti untuk dibeli. Anda juga peluang melihat cara cara bagaimana kek lapis dibuat. Waktu sesuai untuk melawat adalah pada setiap hari waktu petang.
Berpuluhbe-puluh jenis kek lapis tersedia untuk anda pilih. Tapi saya bagi 5 bintang untuk kek lapis Blueberry. Rasanya yang sedap memang pun berbaloi dibeli..Bayaran Masuk;
Percuma

3 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...